Comunicarea este esenţială în cuplu

Sunt disperat pur şi simplu, pentru că de peste doi ani soţia mea se comportă diferit cu mine, anormal. Este rece, distantă şi pretinde libertate. Ce-i drept, are o fire independentă şi este autoritară (mai nou).

Ce a determinat, în esenţă, această schimbare? I-am făcut oare ceva rău? Nu înţeleg. Am de-a face cu o sadică? Cu o stăpână (şi nu ştiu)??
Sunt trist, confuz şi nu mă regăsesc. Refuză să mai facă dragoste cu mine şi preferă singurătatea. Am bănuit că şi-a făcut un amant. Oare? Ce-mi ascunde? Şi ce atitudine să adopt pentru ca să revină la ceea ce a fost ea cândva?

Sergiu

Comunicarea este esenţială

Într-adevăr, uneori ne schimbăm. Sau alţii se schimbă şi nu ne convine. În special atunci când este vorba de cineva drag, ca în cazul tău.

Poate că ai deranjat-o cu ceva grav şi din respect, nu vrea să-ţi spună. Sau poate că are pe altul… este posibil. Încearcă să fii împăciuitor şi s-o recâştigi. Credem că încă se poate.

În cuplu, comunicarea este esenţială, nu uita. Ia-o încet şi cu tact, metodic. Nu fii sălbatic şi caută s-o înţelegi, în special.

Content Protection by DMCA.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *