Cougars, la mare modă

AVN_2008_Nina_Hartley
Nina Hartley, 2008 AVN Expo. Sursă Wikipedia. The Naughty American, Flickr.

Femeile care merg cu bărbaţi mai tineri sunt numite cougars (“pume”). Ele dezvăluie adevărul vieții lor, bucuriile și dezamăgirile care le modelează relațiile amoroase pe o aplicaţie care le permite să-şi facă secretele în mod anonim.

Una dintre utilizatoarele de pe Whisper spune: “Ies cu tipi mai tineri, pentru că îmi dă impresia de a fi mai frumoasă şi mai atractivă.”

Dar unele momente pot să fie de-a dreptul foarte supărătoare. Iată ce declară altă utilizatoare: “Băiatul meu jucărie este foarte sexy, dar când vorbește, constat că este foarte tânăr și e un pic jenant”. Una găseşte însă şi avantaje: “Asta nu necesită mult angajament şi pot avea control total asupra lor.”

Unei femei cougar îi este foarte frică să nu-şi încheie viața singură: “Mă simt rău să fiu o cougar. Mă simt atrasă de bărbaţi mai tineri, dar voi termina în singurătate, sunt realistă…”

Sentimentul ei este împărtășit, din păcate, de multe utilizatoare de pe Whisper. Alta scrie: “Prietenul meu este cu nouă ani mai tânăr decât mine. Suntem îndrăgostiți dar uneori, mă întreb cât de mult pot să-l facă fericit…”

O altă utilizatoare a spus că se întâlnește cu tineri pentru a uita divorțul său dureros şi alta “deoarece bărbaţii de vârsta mea nu par să se ocupe de libidoul meu ridicat.”

Există multe confesiuni interesante. Printre ele se numără cea a unei femei care spune că, uneori, se simte “babysitting” în timpul întâlnirilor amoroase cu tinerii neliniştiţi şi dornici de aventură cu o femeie matură.

Iată un mesaj relevant: “Îmi dau seama că dacă aş fi rămas gravidă în adolescenţă și dacă aş fi păstrat copilul, ar fi avut vârsta băiatului meu jucărie actual. “

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *