Cougars, la mare modă

Femeile care merg cu bărbaţi mai tineri sunt numite cougars („pume”). Ele dezvăluie adevărul vieții lor, bucuriile și dezamăgirile care le modelează relațiile amoroase pe o aplicaţie care le permite să-şi facă secretele în mod anonim.

Una dintre utilizatoarele de pe Whisper spune: „Ies cu tipi mai tineri, pentru că îmi dă impresia de a fi mai frumoasă şi mai atractivă.”

Dar unele momente pot să fie de-a dreptul foarte supărătoare. Iată ce declară altă utilizatoare: „Băiatul meu jucărie este foarte sexy, dar când vorbește, constat că este foarte tânăr și e un pic jenant”. Una găseşte însă şi avantaje: „Asta nu necesită mult angajament şi pot avea control total asupra lor.”

Unei femei cougar îi este foarte frică să nu-şi încheie viața singură: „Mă simt rău să fiu o cougar. Mă simt atrasă de bărbaţi mai tineri, dar voi termina în singurătate, sunt realistă…”

Sentimentul ei este împărtășit, din păcate, de multe utilizatoare de pe Whisper. Alta scrie: „Prietenul meu este cu nouă ani mai tânăr decât mine. Suntem îndrăgostiți dar uneori, mă întreb cât de mult pot să-l facă fericit…”

O altă utilizatoare a spus că se întâlnește cu tineri pentru a uita divorțul său dureros şi alta „deoarece bărbaţii de vârsta mea nu par să se ocupe de libidoul meu ridicat.”

Există multe confesiuni interesante. Printre ele se numără cea a unei femei care spune că, uneori, se simte „babysitting” în timpul întâlnirilor amoroase cu tinerii neliniştiţi şi dornici de aventură cu o femeie matură.

Iată un mesaj relevant: „Îmi dau seama că dacă aş fi rămas gravidă în adolescenţă și dacă aş fi păstrat copilul, ar fi avut vârsta băiatului meu jucărie actual. „

Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu