Ne-am făcut de cap la aniversarea vecinului

Nebunia nu are vârstă, credeți-mă. Îmi place să-mi trăiesc intens viața și să mă bucur de fiecare secundă. Din fericire, și soția mea gândește la fel. Este o femeie deschisă la minte, sexy, căreia îi place să seducă non stop.

Foto de Tony Alter, sursa Wikipedia. Foto simbol.

De la o vreme, am făcut o adevărată pasiune pentru un cuplu tânăr, care locuiește la un etaj superior din bloc. Sunt neliniștiți, drăguți, prietenoși și dornici mereu de distracții. Am discutat des cu soția mea, Sanda, despre perspectiva de a schimba partenerii și ea a fost imediat de acord. Ideea a încântat-o peste măsură și am făcut planurile de a o pune în aplicare.

Soția mea este foarte ambițioasă și dacă își pune ceva în cap (iar acum chiar o obseda ideea), nu se lasă până ce nu reușește. Tinerii, pe nume Liviu și Nadia, ne vizitau des. Nu le trebuia un pretext anume. Preferau compania noastră cu cea mai mare plăcere și se simțeau întotdeauna excelent în casa noastră.

De fiecare dată, într-un mod voalat sau nu, Sanda aducea vorba despre ceea ce doream noi, adică să schimbăm la un moment dat partenerii. Nu suntem egoiști și nici geloși. Nadia, care a înțeles perfect mesajul soției mele, râdea cu poftă însă evita să ne ofere un răspuns ferm. Dar nu zicea nici <nu>. Probabil, cei doi tineri se gândeau intens la propunerea noastră și o cântăreau. Într-o zi, veneam din oraș cu soția și am întâlnit-o pe scări pe Nadia.

 

Sexy, frumușică foc, senzuală, îmi arunca priviri de foc menite parcă de a mă tulbura. Era roșie în obraji și surâdea. Sanda a întrebat-o direct:
– Ei, te-ai gândit păpișică dulce la propunerea noastră?

  • Puțin…

  • Și? Când ne vei da un răspuns ferm? Sau îți place să ne ții în priză?
    Ea a râs cu poftă. Credea oare că Sanda mea glumea? Când a văzut-o puțin cam încruntată, a luat o mină serioasă și ne-a spus:

  • Ne vom gândi și vă vom da răspunsul cât mai repede.

  • Abia aștept, am intervenit și eu făcându-i frumoasei cu ochiul.

O fixam înnebunit de plăcere. Simțeam că o ador. Și nu-mi păsa de Sanda, care știa deja de sentimentele pe care le nutream față de tânăra femeie. Nu o deranja! De ce? Pentru că și ea se simțea îndrăgostită de Liviu. Pentru noi, infidelitatea nu are niciun sens. Este simplu: nu suntem geloși! Iar în demersul nostru, atât de așteptat, a fi gelos este sinonim cu un eșec din start. Peste două zile, ne-am întâlnit din nou cu Nadia și tot întâmplător.

De data aceasta, a părut grăbită, ne-a salutat protocolar și a plecat repede, parcă de teamă să nu reluăm tema deja cunoscută. O perioadă, nu am vrut să îi deranjăm și am menținut suspens. Nu i-am sunat și i-am evitat sistematic. Doream să îi lăsăm să ne caute ei, de fapt.

Nu au făcut-o… Între noi, s-a instalat o tăcere nesuferită, care mă cam deranja. Și asta pentru că o doream din ce în ce mai tare pe Nadia, care îmi intrase la inimă. Și Sanda era marcată de neliniște. Probabil că și ea se gândea intens la Liviu. Una peste alta, îi doream pe acești tineri nebunatici, cu care ne înțelesesem destul de bine. Și ne lipsea compania lor. Uneori, în unele zile eram triști amândoi și nu ne mai găseam locul.

Unde dispăruseră? Așteptarea era din ce în ce mai dură. În orice caz, tensiunea era groaznică. Dar speranțele au renăscut brusc, când am dat o petrecere de ziua mea și i-am invitat pe cei doi vecini ai noștri. De data asta, erau fericiți și dispuși de a veni la noi. Mi s-a părut puțin cam ciudat, totuși. Firește că ne bucuram. Oare cedaseră? Când i-am văzut în pragul ușii, ne-am extaziat.

Petrecerea noastră avea însă doi invitați. Nu au fost uimiți! Bănuaiu cu siguranță că momentul mult așteptat de noi sosise. Nu mai aveam răbdare. Cu puțin alcool și am luat-o repede razna. Sanda, mai tupeistă de fel, l-a invitat rapid la dans pe Liviu și aproape că l-a luat pe sus. Eu filmam totul cu atenție, vrăjit de ceea ce se întâmpla.

Nadia, senzuală și impulsivă, îmi ținea trena și începuse să mă mângâie fără jenă, ca și cum abia așteptase asta. Atmosfera a devenit curând explozivă. Un val de fericire și de dorințe ne-a invadat. În sfârșit, puteam să ne dăruim unul altuia, schimbând cuplurile, după cum plănuisem. Și nimeni nu avea ceva împotrivă!

Mă simțeam bine în brațele Nadiei. Senzuală, posesivă, uimitor de tandră, fata se dovedea o iubită desăvârșită. Nici Liviu nu se descurca rău cu soția mea. Privindu-i, realizam faptul că formau un cuplu interesant și că ea era dispusă la orice, de dragul său. Parcă plutea. Într-adevăr, a fost o petrecere reușită, plină de peripeții și cuvinte de amor.

În mod normal, nu i-am lăsat să plece acasă. Cuplurile au rămas la fel timp de două zile, în care puteam să ne facem liniștiți de cap. Marea problemă este că acum, Sanda mea s-a amorezat așa de tare de Liviu încât ar vrea să divorțăm.

Costel

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *