O baby sitter provocatoare

Olga, soția mea, și-a manifestat interesul pentru a recurge la serviciile unei baby sitter care să aibă grijă de copilul nostru și i-am dat perfectă dreptate. Are un serviciu important, pe care nu-l poate neglija. Ea s-a ocupat de această problemă și într-o zi, m-am pomenit în casă cu o blondă de vis, sexy și tupeistă. A fost exclusiv alegerea soției mele.

Autor Wallpapers Hd 2017, foto simbol, sursa Wikipedia.

  • Simte-te ca acasă, i-a spus Olga.

  • Așa am să fac.

Nu mi se părea o fată cuminte, în care să putem avea încredere. Ochii îi fugeau dulce în toate părțile și cred că mă cerceta cu un interes special, ciudat. Mi-am dat seama că mă dorea. Soția mea era însă încântată de alegerea sa și i-a acordat blondinei tot creditul din lume, nu știu de ce. De obicei, este rezervată și profund circumspectă. Nu și de data asta!

Prin natura serviciului său, Olga lipsește foarte mult timp de acasă. Iată de ce, eram mai mereu singur cu blondina zvăpăiată, care mă chestiona și mă cerceta ca la un interogatoriu, fără jenă. În această privință, era foarte activă. Curând, am început să-i cedez pas cu pas și să ne împrietenim. Era o bună ascultătoare, ce-i drept. Îmi imaginam ce-i trecea fetei prin cap.

Adevărul este că, de ce să vă mint, îmi cam plăcea. Trupul său tânăr, frumos și apetisant îmi provoca senzații deosebite. Cu greu mă puteam controla. Provocatoare la maxim. Ea, putea foarte bine să suplinească absențele îndelungate ale soției mele. De altfel, chiar s-a oferit, fără probleme. Rămânea însă să mă decid, pentru că nu i-am dat un răspuns cert. Oscilam.

Într-o seară, în timp ce soția mea făcea baie, am surprins un mesaj pe mobilul său. Curios, l-am citit. Era de la… amantul său. Am trăit o mare decepție, credeți-mă. Șocat și fără să-mi fi imaginat vreodată că ea putea să mă înșele, am început involuntar să mă gândesc la o alternativă, prin care să mă răzbun. Și gândul meu, ca un făcut, s-a îndreptat spre blondină. În ea vedeam salvarea.

Nu i-am spus nimic soției mele despre acel mesaj amoros de pe mobilul său. Nici nu știe că l-am citit… Dar a doua zi, am avut un singur gând: să-i cedez blondinei neapărat.

Noua mea atitudine a surprins-o pe fată, care își cam luase gândul că între noi, va fi, într-o bună zi, o aventură. Ce ciudat se mai schimbă și viața! Acum, nu mi se mai părea josnică o asemenea acțiune, chiar dacă ea avea loc în casa noastră. Inima mea ardea după o cruntă răzbunare, pe care am pus-o în aplicare. Aveam o sută de motive întemeiate, firește.

Virgil

Content Protection by DMCA.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *