Secretară deziluzionată

Viața mea nu este frumoasă! Sunt o femeie urâtă, brunetă, care lucrează ca secretară la o firmă oarecare. Trăiesc fără nicio speranță… Nu am vise! Ce lucru ciudat, nu-i așa? Șeful meu mă ceartă des pentru că nu reușesc întotdeauna să mă concentrez asupra muncii mele și normal că dau rateuri. Dar el, care este un om foarte exigent, nu suportă oameni mediocrii așa ca mine și izbucnește. Iar asta mă atinge profund și plâng. Plâng zilnic. Nu mai suport!!! Sunt deprimată.

Autor foto GOD OHMY, sursa Wikipedia.

Certurile mă fac să fiu și mai confuză și admit criticile lui, pentru că, în fond, are perfectă dreptate. Niciodată nu m-a întrebat însă ce este cu mine… Am avut și eu un prieten la care am ținut mult. Devenisem dependentă de prezența sa și chiar ne iubeam. Nu știu ce a văzut la mine, pentru că așa cum v-am spus deja, sunt o femeie urâtă. Ce dacă am eu sufletul bun? În ochii bărbaților, tot o urâtă par!!

 

Dar el, s-a atașat în mod ciudat de mine și am crezut sincer, atunci, că povestea noastră va putea dura. Deziluzia a fost cumplită când am aflat întâmplător, de la sora sa, că tipului îi era de fapt milă de mine. M-a durut enorm, vă dați seama. Din acel moment, viața mea nu a mai avut niciun sens. S-a rupt firul, cum se spune. Nu doream să-l mai văd. Firește, nu i-am spus niciodată adevăratul meu motiv și ceea ce auzisem de la surioara sa.

M-am întrebat totuși dacă ea nu fusese poate răutăcioasă… M-am privit în oglindă și mi-am dat seama că nu puteam să atrag un bărbat. Sunt urâtă! Ce a văzut el l-a mine? Rămâne un mister. M-a cuprins o teamă cumplită și au fost zile în care am simțit că nu mai vreau să trăiesc. De ce? Și mai ales, pentru cine?

Am îmbătrânit dintr-o dată. Așteptările și iluziile mele au murit. Sunt goală. Sufletul meu este pustiit… Dragostea pentru mine nu mai există. Supraviețuiesc. Atât. Sunt ca o vegetală… Mă împiedic de oameni și mă tem de ce-ar putea să-mi spună sau facă. Sunt răi. Răutatea este generală în jurul meu. Ca și invidia. Ticăloasă lume!

Nu mai am sentimente de iubire pentru nimeni de pe planeta asta. Nu mai am viitor. Sunt o femeie amărâtă. Totuși, ar trebui să fie un loc pentru ființe ca mine, unde să poată trăi în tihnă, cred. Pe acel tip nu am vrut să-l mai văd, deși el m-a tot sunat o vreme, cu o insistență stranie. Nu înțelegeam de ce. Apoi, normal, a renunțat. Probabil s-a îndrăgostit de alta. De o femeie frumoasă și cu bani, tânără. Dar viața mea, simt acut asta, nu mai are niciun rost.

Rebeca

Content Protection by DMCA.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *