În căutarea orgasmului

Pentru a trăi mai bine sexualitatea înseamnă mai întâi de a te cunoaşte mai bine, de a asculta libidoul şi pe cel al partenerului, de a respecta dorinţele celuilalt.

Autor foto PD-Art, pictura de Annibale Carracci, sursa Wikipedia.

Ceea ce caută îndeosebi partenerii este orgasmul. Pentru el se duce toată lupta, nu?

Dar bărbatul, după ce a terminat, nu mai simte aceiaşi plăcere. Există deci interesul ca el să-şi prelungească starea de erecţie cât mai mult timp şi de a nu ejacula prea repede. Asta este în beneficiul cuplului, desigur.

Pe de altă parte, bărbatul urmăreşte să-şi multiplice orgasmele şi acestea să fie cât mai intense. Ţelul său este de a evita ejacularea. În acest sens există numeroase tehnici, adesea provenind din tantra.

Pentru a accelera apariţia orgasmului, femeia trebuie să-şi simtă bine partenerul. Ea poate, în timpul penetrării, să-şi contacteze muşchii vaginali în jurul penisului, într-un mod sacadat.

Pentru a-şi multiplica numărul de orgasme (multi-orgasme), ceea ce din punct de vedere psihologic se poate întâmpla oricărei femei, este suficient ca, după momentul crucial, de a nu se mulţumi cu propria sa plăcere, ci de a dori să caute alte senzaţii… Dar cu ajutorul partenerului său, fireşte.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu